img

4 cviky na krásnou postavu z domova

4 cviky na krásnou postavu z domova

Vždy jsi toužila po nádherné vysportované postavě? Přinášíme vám tipy, jak docílit krásné postavy s minimálním úsilím a maximálním efektem. A že nemáš ráda fitness centra nebo posilovny? Stačit ti bude domácké prostředí, prostranství na zahradě nebo podložka na cvičení ve vašem obývacím pokoji!

1. Dřepy a sed lehy

Velice jednoduchý cvik, který si každá z nás pamatuje už od školky nebo z hodin tělocviku na základní škole. Dolů, nahoru, dolů, nahoru! Druhů dřepů je velké množství. Zkuste dřepy upgradovat a rozkročte se. Hlídejte si, abyste měla rovná záda a paty na zemi. Díky dřepům budete posilovat zadek a nohy a získáte skvělou postavu, kterou jste si vždy přála.

Díky sed lehům budete naopak trénovat bříško. Sed lehy i dřepy patří ke klasickým cvikům, které všichni znají. S dostatečným opakováním dosáhnete pevných partií, které vám bude každá žena závidět 😉.

2. Běh do schodů

Pokud máte doma schodiště, máte obrovskou výhodu. A proč zrovna schody? Během do schodů a stoupáním posilujete zadek a nohy. Pokud nerada běháte mezi lidmi, na ulici, v parku nebo v lese, určitě si tuto techniku zamilujete. Dáte si pořádně do těla, a ještě posílíte své ladné partie. Samozřejmě, běhejte opatrně!

3. Plank

Popularita skvělého cviku s názvem plank v posledních letech jen a jen stoupá. Podstata cviku spočívá v tom, že se opřete o předloktí, zadek a trup zvednete do vzduchu a snažíte se vydržet stanovený časový interval v poloze připomínající desku.

TIP: Zapněte si na svém mobilním telefonu hodiny a vyberte si možnost odpočtu času. Zkuste začít na minutě a vydržte po celou minutu v pozici plank. Čas každý den zvyšujte a uvidíte, o kolik se zlepšujete!

4. Skoky přes švihadlo

Kupte si na internetu levné švihadlo nebo využijte staré vašich mladších sourozenců nebo dětí z dob, kdy si hrály na zahradě. Tentokrát na zahradu vyběhněte vy a nezapomeňte vyzkoušet, jestli si pamatujete všechny různé styly skoků přes švihadlo. Skoky přes švihadlo jsou efektivním kardiem, které vám pomůže spálit kalorie a zpevnit tělo. Tak co, kolikrát šňůru přeskočíte bez zastavení?

Poslední tip na závěr

Ať už se rozhodneš pro jakýkoli sport, tak si nezapomeň zvolit i vhodné a padnoucí sportovní oblečení, ve kterém se budeš cítit pohodlně a skvěle. Můžes zkusit třeba internetový obchod 4Fstore, kde najdeš skvělý výběr kvalitního oblečení a sportovních doplňků pro všechny možné druhy sportů 😉.

Líbily se vám doporučené tipy? Vyzkoušíte nějaké? Co děláte doma pro svou postavu vy? Sdílejte náš článek a dejte o něm vědět kamarádkám!

Nastartuj svůj den s úsměvem

Nastartuj svůj den s úsměvem

Některá rána jsou prostě tvrdší než jiná. Víte o tom, že ty dny, kdy by se člověku nejvíc chtělo zahrabat zpátky do peřin s čokoládou a knížkou v...

Kdy zdravé jídlo nečekaně škodí

Kdy zdravé jídlo nečekaně škodí

Máš to také tak, že si pěkně nabijes talíř věcmi, o kterých si myslíš, že jsou super pro tvoje tělo, a pak najednou bum – dozvíš se, že to nebyla...