img

Jak bojovat s prvními vráskami?

Jak bojovat s prvními vráskami?

Třicítka na krku a vy se při pohledu do zrcadla zděsíte, protože už rozeznáváte mimické vrásky v okolí očí, úst a čela? Nezoufejte. Stárnutí sice nelze zastavit, ale příznaky jistou péčí zmírnit můžete. A my vám poradíme, jak na to!

Se zvyšujícím věkem klesá produkce elastinu a kolagenu a proto obnovovací schopnost pleti tak pomalu slábne. Dostatečná hydratace je pro zdravou a hlavně pevnou pokožku naprosto klíčová! 

Na suché pleti se vrásky tvoří mnohem rychleji, proto do ranního rituálu zařaďte vyživující denní krém s obsahem kyseliny hyaluronové. Vyzkoušejte například péči Hyalurogel Rich značky Mixa, která je odborníkem na všechny typy pleti. 

Samozřejmostí je správné čištění pleti, a to ráno i večer. Žádný krém nebude dobře fungovat, pokud nebudete mít svou pleť řádně vyčištěnou. Během dne se totiž na pokožce usadí prach, pot a další nečistoty. Jestliže čištění delší dobu zanedbáváte, koledujete si.

Začněte používat oční krémy, které minimalizují vznik mimických vrásek a redukují otoky, a i černé kruhy pod očima. Pokožka v očním okolí je velmi citlivá a jemná. Krém taktéž používejte každé ráno a večer.

Nadměrné vystavování slunci urychluje stárnutí těchto buněk a pleť tak ztrácí svou elasticitu. Proto používejte kosmetické přípravky s UV faktorem a to i během zimních měsíců. Skvělou variantou jsou čistě přírodní produkty od českého výrobce Vivaco. Mrkněte se na recenzi Vivaco, určitě si jejich produkty zamilujete na první pohled 😉

A na závěr: Nezapomínejte dodržovat pitný režim. Pokud je tělo dostatečně zásobováno vodou, pokožka se udrží déle mladistvě svěží a krásná. Proto si ke snídani dejte sklenici s citronem.

Co je micelární voda

Co je micelární voda

Micelární voda je takový ten kouzelný elixír, co ti v koupelně nesmí chybět. Představ si to jako superhrdinu mezi čisticími přípravky, který má...

Módní trendy na rok 2024

Módní trendy na rok 2024

Připravte se, dámy, protože rok 2024 bude ve znamení návratu některých oblíbených trendů a zároveň i průlomu úplně nových. Pokud tě zajímá, co budeš...